Man får sina favoritgymnastikskor av märket Nike tatuerade på sina fötter, behöver aldrig mer köpa nya dojjor

  15 juni 2022, kl 18.30

  Dean Gunther är en 34-årig sydafrikansk tatuerare boendes i Manchester.

  Gunther blev nyligen känd på sociala medier då han tatuerat ett sexpack magmuskler på en man. En annan kund har ett starkt gillande av ett par gymnastikskor av märket Nike. Han har nu fått dem tatuerade på sina fötter av Gunther.

  Han ville nu skapa illusionen av att man bär ett par skor, även om man går barfota. Nu kommer förbipasserande titta både en och två gånger.

  Det tog ungefär tio timmar för Gunther att färdigställa konstverket. Att teckna en skiss tog två timmar, själva tatueringen åtta. Han tittade på en modell av skorna i 360 grader för att få en bra uppfattning om hur han skulle gå till väga.

  En person på sociala medier påpekade att mannen nu sparat en förmögenhet på att inte behöva köpa nya skor mer. Vissa har också beundrat mannen för att ha uthärdat tatueringsprocessen, som nog var smärtsam.

  Vi har tidigare berättat om fransmannen Anthony Loffredo som tatuerat och modifierat sin kropp för att likna en utomjording. Han har till exempel amputerat två fingrar för att handen ska likna en klo.

  Vi har också rapporterat om tatueringar föreställandes Anders Tegnell, Folkhälsomyndighetens tidigare statsepidemiolog, tillika avgudad av många.

   

   

  Fler notiser