Utomjording i Frankrike misstänkt lik en människa

  22 april 2022, kl 14.30

  Fransmannen Anthony Loffredo har under de senaste tio åren gjord en stor mängd kirurgiska ingrepp för att förändra sitt utseende. Det senaste i raden är att amputera två fingrar för att handen ska efterlikna en utomjordings klo. Enligt Loffredo är han bara 34 procent in i sin förvandlingsprocess.

  Den 33-årige Loffredo är fast besluten att bli en svart utomjording, till utseendet. Han har till exempel låtit klyva sin tunga och i fjol opererade han bort sin överläpp. Han tatuerade även ögonen, trots en risk att ingreppet skulle göra honom blind. Öronen är också bortopererade för att se mer utomjordisk ut. Att operera näsan är olagligt i Frankrike, därför fick han göra ingreppet i Spanien.

  Han har opererat in implantat under huden på huvudet för att få bulor som ser reptillika ut. På Instagram driver han kanalen Black Alien Project och har över 700 000 följare. Folk är minst sagt häpna över hur långt han är villig att gå för att nå sitt mål.

  Kritiker menar att avlägsnandet av kroppsdelar, som fingrar, är ett hån mot personer som saknar sådana. Att han är respektlös mot den mänskliga kroppen och hur den är menad att fungera.

  Men han har också följare som hyllar honom och tycker projektet är underbart. Själv säger han sig utveckla ”sin inre frid” genom ingreppen.

   

   

  Fler notiser