Morgonpostens skribent intervjuas av Sveriges svar på Joe Rogan

  21 februari 2022, kl 14.30

  Morgonpostens skribent Roland Casselbrant intervjuas om sin artikel Afghanistans enda kvinnliga porrstjärna flydde hemland och familj för att slippa gifta sig med en okänd äldre man, försörjer sig nu genom att ha sex med okända äldre män på internet, i Amerikanska Nyhetsanalysers podcast.

  I avsnittet diskuteras det märkliga i att ett land som Sverige som är känd för sin sexualliberala kultur nu är hemvist för radikala islamister. Detta gjorde att porrstjärnan artikeln handlar om, Yasmeena Ali, inte ville låta sig intervjuas i Morgonposten på grund av hotet från islamisterna i landet.

  Lyssna med spelaren nedan eller på Amerikanska Nyhetsanalysers hemsida.

  Podcasten och sajten Amerikanska Nyhetsanalyser drivs av Ronie Berggren i Örnsköldsvik. Över 1500 avsnitt har det blivit, helt finansierat av frivilliga donationer. Genom åren har han intervjuat riksdagsledamöter, experter inom en rad politiska områden, dissidenter, präster, filmnördar, författare med mera. Han har även skrivit en bok om Donald Trump, och del ett i en serie om tre böcker om förre presidenten George W. Bush.

  Vi har tidigare skrivit om Berggrens schism med DN:s ledarskribent Isobel Hadley-Kamptz.

   

   

  Fler notiser