Gängkriminelle Daniar Mohammed, som i onsdags neddrogad körde ihjäl 11-årig pojke, släpps återigen på fri fot

  9 juni 2023, kl 18.32

  Igår rapporterade Morgonposten om 27-årige Daniar Mohammed som i onsdags drogad körde ihjäl en cyklande 11-årig pojke i Valsta, utanför Märsta, norr om Stockholm. Pojken flögs till sjukhus men avled senare av sina skador. Föraren, Daniar Mohammed, en känd gängmedlem från Märsta-nätverket, greps på platsen och blev anhållen misstänkt för vårdslöshet i trafik, rattfylleri under påverkan av narkotika och vållande till annans död.

  Nu släpps han alltså på fri fot, enligt Åklagarmyndigheten som släpper pressmeddelandet under tidig fredagskväll. Senior åklagare Daniel Suneson säger att det inte finns tillräckliga skäl att ha honom frihetsberövad under det att utredningen fortsätter.

  Mohammed greps även i oktober 2019 misstänkt för en skottlossning på en restaurang i centrala Märsta där två personer skadades. Han dömdes till 11 års fängelse av tingsrätten men frikändes senare av hovrätten. Oklart hur hans liv har sett ut sedan dess.

   

   

  Fler notiser