Bli farsa vid 82? Inga problem, enligt Al Pacino, som snart blir pappa för fjärde gången med den 29-åriga flickvännen

  31 maj 2023, kl 15.15

  Romansen mellan Al Pacino, 82 år, och Noor Alfallah, 29 år, uppmärksammades när de sågs äta middag i april 2022. Flera källor berättade för Page Six att de träffades redan under pandemin. ”Hon dejtar mestadels mycket rika äldre män … Åldersskillnaden verkar inte vara ett problem, även om han är äldre än hennes far. Hon kommer från en familj med pengar.”

  Enligt TMZ väntar paret barn, och hon ska vara i åttonde månaden. I och med det blir Pacino pappa för fjärde gången – Alfallah blir stolt mamma för första gången.

  Alfallah har tidigare varit ihop med Mick Jagger, när rockstjärnan var 74 år och hon 22 år. 2019 undrade många om Alfallah och Clint Eastwood, 91 år, var ett par, efter att de fotograferades när de åt middag i Los Angeles. Hon förnekade bestämt ryktena, och sa till Daily Mail att de två strikt var ”familjevänner”.

  Pacino lämnade sin förra kärlek, Meital Dohan, i början av 2020. ”Nu är han redan en äldre man, om jag ska vara ärlig. Det höll inte, även med all min kärlek”, sa hon till den israeliska tidningen La’Isha om deras 39-åriga åldersskillnad.

  Också Pacinos bäste vän, 79-årige Robert De Niro, fick nyligen barn med flickvännen Tiffany Chen, 46 år.

   

   

  Fler notiser