Penispianist-video: Transkvinna klär av sig naken i tv, klinkar med kuken på klaviaturen under jubileumskonsert

  23 oktober 2022, kl 13.00

  Det är något speciellt med direktsänd television; man vet aldrig vad som kan hända. En gång i tiden skrattade programledaren Lennart Hyland besvärat när skådespelaren Per Oscarsson under tio minuter tog av sig plagg efter plagg i Hylands hörna, tills han stod i bara fillingarna. Folket upprördes.

  Men nu är nu, och i fredags deltog den brittiske ståuppkomikern, tillika transkvinnan, Jordan Gray i Friday Night Live. 80-talskomedin återvände med ett direktsänt specialavsnitt för att fira Channel 4:s 40-årsjubileum, och Grays uppträdande blev något speciellt, skriver Independent.

  Med stor energi sjöng Gray om sitt liv som transkvinna, samtidigt som hon improviserade på klaviaturen. Efter några minuter slutade hon sjunga, och sa ”Det bästa med live-tv är att jag kan göra såna här dumma saker”.

  Gray reste sig upp, ryckte av sig kläderna och studsade till publikens jubel runt på scenen helt naken. Som extranummer återvände hon till klaviaturen, och spelade en trudelutt med sin penis. Independents recensent ger showen fem stjärnor, och skrev att ögonblicket av nakenhet var ”lika chockerande som roligt”.

   

   

  Fler notiser