VIDEO: Kontrollant klipper till NFL-spelare, sparkas av United Airlines, spelaren ville använda rullstol som bagagevagn

  25 maj 2022, kl 11.45

  Det var i torsdags som Brendan Langley, professionell spelare i NFL, National Football League, kom gående med sitt bagage på Newarks flygplats, USA. Istället för att betala för en bagagevagn använde han en rullstol, vilket inte uppskattades av flygplatspersonalen. En viral film visar hur en anställd vid United Airlines konfronterar Langley, och de börjar mucka med varandra. Den United Airlines-anställde trycker till Langley, och de börjar slåss med varandra. Efter ett par minuter avbryts slagsmålet, där den flygplatsanställde blöder från ansiktet.

  ”Brendan Langley skötte sitt när han kom med sina väskor, och konfronterades av en United Airlines-anställd. När Brendan försökte ignorera honom följde mannen efter och trakasserade Brendan, kallade honom kuk och fitta, och utmanade honom att slåss”, säger Brendans advokat till TMZ Sports.

  Langley greps av polisen, den United Airlines-anställde avskedades.

  2017 skrev Langley på för Denver Broncos, ett avtal värt 30 miljoner kronor. I år skulle han ha börjat spela för Calgary Stampeders, men efter flygplatsbråket har de stängt av honom på obestämd tid.

   

   

  Fler notiser