VIDEO: Hen i rött hår spottar på politiker för att han säger hon till en kvinna

  4 mars 2022, kl 15.30

  I en video delad i sociala medier i går skriker och spottar en folkmassa i ett klassrum på Jeff Younger som kandiderar till lokalt fullmäktige i Texas.

  De närvarande i klassrummet bankar på borden, klappar och skanderar ramsan: ”Fuck these fascists”.

  Innan Jeff Younger lämnar rummet ställer sig en person på skolbänken närmast honom och spottar på honom samtidigt som folkmassan skriker att Younger ska använda pronomenet han om en kvinna.

  Younger var inbjuden att tala av den konservativa föreningen på University of North Texas. De flesta åhörarna verkar dock vara där för att driva bort honom genom att skrika och föra oväsen.

  Föreningens ordförande Kelly Neidert skulle hastigt föras ur byggnaden men detta misslyckades och hon fick gömma sig i ett förråd innan hon kunde ta sig till säkerhet.

  Politikern har precis förlorat vårdnaden om sina nioåriga tvillingar för att han motsätter sig att delstaten Texas tänker omvandla hans pojke till flicka genom kemiskt kastrerande substanser.

  Younger verkar för att begränsa statens makt eftersom andra kan drabbas likt hans nioåriga son James. Han vill att kemisk kastrering av barn förbjuds.

   

   

  Fler notiser