Från porrstjärna till parapsykolog: Donald Trumps gamla flört Stormy Daniels inleder ny karriär

    28 januari 2022, kl 14.30

    Stormy Daniels är mest känd för sin karriär som porrstjärna och för sin konflikt med Donald Trump. Nu har hon slagit in på en ny bana, som medium.

    Daniels har startat ett företaget Spooky Babes, som tillhandahåller parapsykologiska tjänster, tillsammans med sin vän Justin Loupe. Loupe är annars känd som musiker från gothrock-bandet Deadsled Funeral Co.

    De åker runt i USA och spelar samtidigt in en dokumentär för VH1, medan de utför parapsykologiska tjänster. De har också med sig dockan Susan, som Daniels kallar ”ett av de mest hemsökta föremålen i världen”. Susan har fått en egen hemsida och har funnits åtminstone sedan 1960-talet, då hon tillhörde en flicka som dog.

    Susan har enligt vittnet talat, rört på ögonen och vridit kroppen. Hon är så läskig att även marinkårssoldater har hoppat till av skräck.

    Daniels blev rikskänd 2016, inför presidentvalet uppdagades det att Donald Trump betalat henne 130 000 dollar för att hålla tyst om deras affär. Affären ska ha skett 2006, Trump förnekar att han ska haft sex med henne.

    Hon har sedan dess skrivit en bok och hunnit med en turné som strippa. Hon har också stämt sin förre advokat Michael Avenatti för att han försökt lura henne på förskott för boken.

     

     

    Fler notiser