Tänk dig att ha en man i byrån, men vilken ska man välja? The New York Times lade 150 timmar på forskning och testning

  1 augusti 2023, kl 12.38

  The New York Times läsare överraskades i helgen efter att tidningens testpanel ägnat ”150 timmars forskning och testning” för att hitta de fem bästa klitorisvibratorerna, meddelar kollegan New York Post. ”Att handla sexleksaker kan vara gruvsamt”, enligt artikeln som publicerades på tidningens recensionssajt Wirecutter.

  Efter att ha testat bland annat hopprep, morgonrockar och våffeljärn var det alltså dags för något helt annat – vilken är den bästa vibratorn? Tidningen intervjuade sexforskare och samlade in åsikter från elva frivilliga försökspersoner, som lade ner 150 timmars arbete för att nå ända fram till topp fem.

  Men alla läsare gick inte riktigt i gång på ämnet, och den omfattande forskningen bakom recensionerna. En sa att ordet ”kvinna” konstigt nog aldrig användes i artikeln, istället skulle vibratorerna användas av och var testade på ”människor med vulvor.”

  Nåväl. Hur gick det? Vinnaren blev trollstaven ”Magic Wand Rechargeable”, den enda leksaken med vars hjälp alla i testpanelen kunde gå i mål snabbt, intuitivt, effektivt och förutsägbart. Från noll till orgasm på 60 sekunder. Batteriet räcker i tre och en halv timme vid maximal hastighet, bra för längre sessioner.

   

   

  Fler notiser