Man som slår ihjäl sina två spädbarn börjar identifiera sig som kvinna – får en gratis bröstförstoring i kvinnofängelse

  30 juli 2023, kl 12.00

  Jason Hann greps 2002 när kvarlevorna av hans tio veckor gamla dotter upptäcktes i en tupperware-låda, enligt nyhetssajten Reduxx. De förmultnade resterna lämnades kvar i en husbil som övergivits, och sedan såldes på exekutiv auktion. Köparen gjorde det makabra fyndet, och ringde polisen.

  Efter en jakt genom flera stater hittades Hann med sin partner, Krissy Werntz, i ett motellrum. Där fanns också ett ettårigt barn med ett dussin brutna revben, blödningar i näthinnan och inre skador, men vid liv. Utredarna hittade senare Hanns sex veckor gamla ihjälslagna bebis i ett förvaringsskåp.

  Werntz, som under förhållandet med Hann varit utsatt för betydande tvång, dömdes till fängelse och placerades i en kvinnoanstalt i Kalifornien. 2019 började Hann identifiera sig som en kvinna, och fördes därför till samma fängelse som Werntz, som då beviljades en snabb förflyttning till en annan anstalt. Hann finns kvar i kvinnofängelset, och väntar på en bröstförstoring som subventioneras av skattebetalarna.

  Kalifornien har en av den mest liberala politiken för självidentifiering av kön i USA. Män som döms till fängelse kryssar i en ruta för det kön man identifierar sig med, det är allt som behövs.

   

   

  Fler notiser