Den japanske mannen som klär ut sig till collie har tagit sin första promenad utomhus – men vad tycker andra hundar?

  29 juli 2023, kl 10.29

  Morgonposten har tidigare berättat om den japanske mannen som alltid velat leva som ett djur, och nu är så nära det går att komma med hjälp av en realistisk hunddräkt. Nu har han 30 000 YouTube-prenumeranter, som nyligen kunde se människohunden Toco ta sin första promenad utomhus, naturligtvis kopplad som hundar ska vara, meddelar news.com.au.

  Utflykten gjordes i samband med att en tysk tv-kanal fanns på plats, och Toco hann även med en del tricks, som att rulla runt och räcka vacker tass i utbyte mot hundgodis. Såväl förbipasserande som andra hundar verkade nyfikna. Det är ännu oklart om de insåg att collien inte var en riktig hund.

  Toco säger att han döljer sin mänskliga identitet, för att inte bli dömd av människor han känner. ”Jag vill inte att min hobby ska bli känd, särskilt inte av de jag jobbar med”, sa han till Daily Mail förra året. ”De tycker att det är konstigt att jag vill vara en hund.” Hans familj och vänner blev också något förvånade när han berättade om sitt livs dröm.

  Om du också identifierar dig som en hyfsat stor hund med mycket päls (glöm chihuahua), så ordnar det japanska företaget Zeppet det praktiska. Räkna med runt 140 000 kronor, koppel kostar extra.

   

   

  Fler notiser