Ogillar du att packa väskan? Åk då på nudistkryssning i Karibien. Riktar sig dock enbart till naturister, ej hedonister.

    26 juli 2023, kl 21.15

    Bare Necessities Tour & Travel, ett välkänt amerikanskt reseföretag, planerar en unik nudistkryssning till Karibien i 2025. Med start från Miami och sträcker sig över elva dagar, lovar denna resa en mer djupgående utforskning av Karibien via stopp i Puerto Rico, Bahamas och St Lucia. Resan representerar en utvidgning av företagets årliga “Big Nude Boat”-resor, som tidigare avgick från Tampa, Florida.

    “2025 Big Nude Boat on NCL’s Norwegian Pearl”, som kryssningen officiellt kallas, kommer att avgå från Miami i februari 2025. Dock kommer inte resan att vara en swingers- eller hedonistisk kryssning, utan riktar sig till de som föredrar att leva utan begränsningar av kläder.

    Bare Necessities Tour & Travel betonar att kryssningen inte är för hedonister, utan för naturister. Och trots att denna kryssning är för nudister, finns det strikta regler för beteende. När fartyget är i hamn, vid måltider och i andra specifika situationer krävs det att passagerarna är klädda. Opassande kläder och beteenden tolereras inte. Allt detta sker för att garantera en trygg och bekväm upplevelse för alla passagerare ombord.

     

     

    Fler notiser