Influencer från Texas arbetar som sexuell stödperson i Ukraina, skapar ett gratiskonto på OnlyFans bara för soldaterna

  24 juli 2023, kl 09.00

  Instagram-profilen från Texas, Fan-Pei Koung, 33 år, har länge arbetat med barn, men flyttade till Europa för att slippa sina problem i USA, säger hon till Daily Beast. I Kroatien träffade hon en familj från Ukraina, som uppmuntrade henne att arbeta som volontär.

  I november 2022 bestämde hon sig för att ge stöd till kvinnojourer och barnhem i Lviv, västra Ukraina. Hon var mycket uppskattad av den krigsdrabbade befolkningen, men barnomsorgsrollen räckte inte till. ”Det kändes inte som något unikt jämfört med vad jag hade hemma i USA. Jag ville ha mer. Jag ville vara med militären.”

  Där det finns en ömsesidig attraktion kan Koung inleda ett romantiskt förhållande med några av männen hon träffar. För närvarande dejtar hon en ukrainsk drönaroperatör, en kraftverksarbetare och två IT-arbetare. ”Jag vill bara ha män som kan ta hand om sig själva, och samtidigt tänka på andra.”

  Koung har också skapat ett konto på OnlyFans som är gratis för de ukrainska soldaterna. ”Man pratar inte om de sexuella behoven hos folket i ett land i krig.” Andra volontärer är inte lika glada för att hon tagit på sig rollen som sexuell stödperson. ”Eftersom jag är tjej har det varit ständiga påhopp.”

   

   

  Fler notiser