I brist på hästhuvuden lämnade någon en kapad kuk utanför en blomsterhandel i Mexiko, med en hotfull lapp som bonus

  22 juli 2023, kl 13.07

  En förbluffad florist i den mexikanska staden Los Mochis hittade en morgon en begravningskrans utanför sin butik, meddelar New York Post. Där fanns också en låda; polisen misstänkte till en början att det var en bomb. Men snart kunde man slå fast att paketet var ofarligt, men i lådan fanns något skrämmande …

  När polisen öppnade locket hittade de en avskuren penis, och en lapp med det mysteriösa budskapet ”Ett resultat av dina handlingar. Ta dig i akt, och lämna mig ifred.” Polisen har ännu inte kunnat hitta vare sig avsändaren eller vem den olyckliga själen är som blev av med sin kroppsdel.

  Floristen har tidigare hittat flera makabra skyltdockor relaterade till olyckliga slut. Det kanske är en slump, men för några månader sedan var polisen inblandad i en våldsam skottlossning med gängmedlemmar i floristens närhet, men man tvingades fly från platsen.

  En annan som tog ut sin hämnd var en ung försmådd amerikansk kvinna, som tidigare i år varje dag petade in en död fisk i exets brevlåda, för att få honom att sakna henne. Allt visades upp på TikTok. En annan variant är att låna exets bil, som en kinesisk kvinna gjorde 2021, och köra mot 49 rödljus med dryga böter för ägaren som följd.

   

   

  Fler notiser