Kvinna ÄTER fyra toarullar om dagen – Morgonposten frågar sig hur mycket som sedan används när det också ska ut…

  21 juli 2023, kl 15.29

  En kvinna vid namn Kinah har ett märkligt beroende – hon äter toalettpapper. Hon påstår sig konsumera upp till fyra rullar om dagen, en ovanlig vana som kostar henne nästan 2 700 dollar om året. Hennes dag börjar med hennes ovanliga mellanmål och fortsätter under hela dagen, på jobbet, i bilen och till och med på nagelsalongen.

  Enligt TV-kanalen TLC:s program My Strange Addiction: Still Addicted? har Kinah konsumerat nästan 14 ton toalettpapper under de senaste två decennierna. Hennes före detta fästman, Anthony, uttryckte sin trångsynthet i programmet och sa att toalettpapper inte är avsett för mänsklig konsumtion och inte bryts ned i kroppen.

  Kinah föredrar det tunnare enskiktspapperet, som hon tycker är lättare att konsumera. Hon liknar upplevelsen med att äta en smörgås med jordnötssmör och jelly utan skorpa och njuter av det knaprigheten. Hennes beroende har till och med gjort henne till en toalettpapperskännare, med en förkärlek för vissa märken framför andra.

  Oklart hur mycket toapapper som går åt när hon sedan behöver få ut den stora mängd hon äter. Även oklart huruvida alla afroamerikanska kvinnor antingen arbetar eller hänger på nagelsalong.

   

   

  Fler notiser