40-årig brittisk kvinna skiljer sig från spöket av den viktorianske soldaten Edwardo på grund av hans dåliga beteende

  18 juli 2023, kl 07.30

  Oxfordshire-kvinnan Brocarde, som blev känd för att ha gift sig med ett spöke, har nu skilt sig. Edwardo, hennes viktorianska soldat-make, dök upp i hennes sovrum under en storm och bekände kärlek men äktenskapet blev dock snabbt turbulent.

  Efter bröllopet 2022 började Edwardo uppvisa aggressiva och besatta beteenden, och hemsökte henne med ljudet av en skrikande bebis. Brocarde insåg att exorcism var det enda sättet att bli av med Edwardo. Efter flera timmars exorcism i det kapell där de utbytte sina löften, påstod Brocarde att Edwardo äntligen hade lämnat henne, vilket lämnade henne lättad.

  Förhållandet belastades ytterligare av Edwardos besatthet av Marilyn Monroe. Hans otrogenhet, bevisad genom frekventa försvinnanden och återkomst med doften av Chanel No. 5, Monroes parfym, blev för mycket för Brocarde.

  Hon sökte hjälp från ett medium men när hon satte gränser blev Edwardo bara mer aggressiv. Detta ledde till att hon utförde en slutgiltig exorcism som avslutade deras äktenskap. Brocarde känner sig nu fri och lycklig, bestämd att inte längre låta Edwardo hemsöka henne.

   

   

   

  Fler notiser