Välkänd BBC-programledare stängs av efter anklagelser om att ha betalat över 400 000 kronor till tonåring för sexbilder

  9 juli 2023, kl 11.16

  Den ännu anonyme brittiske tv-celebriteten syns inte längre till i rutan, meddelar The Sun, efter anklagelser om sexuellt utnyttjande. Mannen ska under tre år ha överfört mer än 400 000 kronor till en tonårstjej, i utbyte mot grova sexbilder, och är nu avstängd. Familjen klagade till BBC över hans beteende i maj, och bad dem att få mannen att ”sluta skicka pengar”.

  Med pengarna hon fick finansierade tonåringen sina drogvanor. Mamman berättade för The Sun att hennes barn på bara tre år gick från en glad 17-årig tjej till en spökliknande crack-missbrukare. Enligt uppgifter fortsatte tv-personligheten att skicka pengar till flickan, även efter att mamman klagat.

  Familjen sa att stjärnan inte dolde sin identitet, och till och med skickade fotografier till tonåringen medan han var på jobbet. En talesperson för BBC sa till MailOnline att ”Vi behandlar alla anklagelser mycket seriöst, och vi har processer på plats för att proaktivt hantera dem. Det inkluderar att aktivt försöka prata med dem som kontaktat oss för att söka ytterligare detaljer, och förståelse för situationen.”

  Föräldrarna har varit tydliga med att de inte vill ha någon ekonomisk ersättning.

   

   

  Fler notiser