Bjuder Italiens kulturminister in Elon Musk och Mark Zuckerberg till Roms Colosseum för sin eventuella tvekamp?

    3 juli 2023, kl 14.24

    Musk, som enligt egen utsago tränar genom att kasta upp sina barn i luften, har tidigare föreslagit en fajt med Zuckerberg i en MMA-bur i Las Vegas. Men Zuckerberg verkar vara mer sugen på gladiatorarenan Colosseum, i Rom. Enligt uppgifter till TMZ har personer i Zuckerbergs närhet vidarebefordrat en förfrågan till UFC-bossen Dana White. Han i sin tur kontaktade Italiens kulturminister.

    Enligt uppgifter i amerikanska media sägs det att Italien är villig att låta de två antagonisterna slåss mot varandra, men är det verkligen så? Italienska medier rapporterar att regeringen förnekat att de har erbjudit en fight i Colosseum.

    Samtidigt har Musk eldat på förväntningarna inför den eventuella envigen. Han citerade Russell Crowes karaktär i den sevärda kultfilmen Gladiator (2000), general Maximus, som säger till sina trupper inför en avgörande strid: ”Vad vi gör i livet, ekar i evigheten.”

    Men Musks 75-åriga mamma är inte särskilt förtjust i tanken på att sonen ska gå upp i ringen. Tidigare i veckan delade hon sitt motstånd mot matchen på Twitter, och sa till folk att inte uppmuntra dem. ”Jag har inte berättat för dem än, men jag har ställt in matchen.”

     

     

    Fler notiser