Dramatisk video fångar ögonblicket då en bil i Australien kör in i en annan bil, och välter – föraren tar fram kniven

  29 juni 2023, kl 17.02

  Under tisdagen kunde bilförare några mil utanför Melbourne följa en något vinglig trafikant, som lyckas köra in i en annan bil och sedan välta. ”Oj, det där ångrar han säkert”, hörs en person i bilen bakom säga, som spelade in händelsen under färden enligt tv-kanalen 7News.

  Föraren, som körde en lättviktig Holden Astra, låg väldigt nära den framförvarande bilen, en tyngre Mazda 323, meddelar den australiska nyhetssajten Sky News. När den 50-årige mannen till slut bestämde sig för att köra om försökte han preja den andra bilen, men misslyckades kapitalt. Hans bil välter, och landar på taket. Trafiken stannar upp. Snart kravlar den omtumlade föraren ut ur bilen, och går mot föraren av den påkörda bilen.

  Men istället för att ta fram försäkringspapperna går föraren av den välta bilen till attack, beväpnad med en kniv. Den chockade Mazda-föraren springer sin väg, och åskådare stoppade den ilskne föraren.

  Den 50-årige mannen står nu åtalad för bland annat vårdslöshet i trafik, skadegörelse, misshandel och innehav av vapen. Rättegången sker i november, och troligen får han ta en taxi dit.

   

   

  Fler notiser