Australisk man kräver royalty från pengarna flickvännen drar in på OnlyFans, eftersom han tillåter henne att göra det

    29 juni 2023, kl 13.30

    Det händer en del tokigheter när lyssnare ringer in till The Kyle & Jackie O Show, ett australiskt morgonradioprogram, enligt MailOnline. Dimitri, som av oklar anledning inte uppgav sitt efternamn, hörde av sig i förra veckan. Han sa att det var orättvist att flickvännen behåller pengarna hon drar in på OnlyFans.

    ”Jag lät henne starta med [OnlyFans] eftersom tiderna var litet tuffa, och ekonomin var svår att få grepp om. Nu när hon håvar in alla dessa pengar känner jag att jag bara blir knuffad åt sidan”, sa han till de förbluffade programledarna. ”För tillfället håller hon allt för sig själv, det är ganska frustrerande. Jag tycker bara inte att det är rättvist.”

    Programledaren Jackie ”O” Henderson höll inte riktigt med. ”Du kan inte ha rätt till någon annans pengar för att du ’tillåter’ dem att göra något med sin kropp. Det är hennes kropp. Du har inte rätt att säga ’Jag tillåter dig att göra det’”, sa Jackie.

    Dimitri vidhöll sin ståndpunkt: ”Jag litar på förhållandet. Men det har precis kommit till en punkt nu där jag känner att det har gått för långt. Hon köper snygga skor och väskor till sig själv, men jag betalar fortfarande för middagarna. Jag borde också belönas ekonomiskt.”

     

     

    Fler notiser