Fyra barn i Boston, mellan fem och tio år gamla, hittas på dragfest med droger och en död transkvinnas kropp på golvet

    24 juni 2023, kl 14.24

    Under förmiddagen förra lördagen larmades räddningstjänsten till en nedgången lägenhet i Boston, där en död transkvinnas kropp låg på golvet, meddelar Mail Online. Polisen hittade sex transmän i kvinnokläder som inte var särskilt samarbetsvilliga, och förnekade att de hade barn i hemmet.

    Till slut fann räddningspersonalen fyra barn, mellan fem och tio år gamla, inklämda i ett litet rum, omgivna av bråte och en stank som genomsyrade luften. De hölls gömda av en vuxen man, som enligt uppgift bar peruk.

    Enligt polisen hade alla barnen en förälder närvarande i bostaden, och det var en av dem som ansåg att det var bäst för barnen att vara i ett annat rum med en av föräldrarna. Tanken var att undvika att barnen fick se den avlidne personen. De togs omhand av socialtjänsten.

    Den lokala politikern Michael Flaherty sa till Boston Herald ”Jag blev informerad av personer på platsen att det låg droger, alkohol, sexleksaker runt hela lägenheten, samt en död kropp på golvet.” Han sa vidare att transpersonen på golvet dött ”av en uppenbar överdos”, och säger att lägenheten beboddes av horders.

    Enligt ett uttalande från polisen har ingen gripits.

     

     

    Fler notiser