En pappa i Ohio ställer upp sina tre söner, och avrättar dem en efter en med ett gevär i deras hem – dottern flyr

    17 juni 2023, kl 13.24

    Det första samtalet till polisen i Ohio kom från barnens mamma, som skrek att hennes barn blivit skjutna, meddelar New York Post. Det andra gjordes av en förbipasserande bilist, som såg en liten flicka springa nerför gatan, och sa att hennes ”pappa dödade alla”.

    Det var under torsdagseftermiddagen som Chad Doerman, 32 år, av oklar anledning bestämde sig för att ta fram geväret. En av pojkarna, som var 3, 4 och 7 år gamla, försökte fly in på ett närliggande fält innan han jagades av sin far, drogs tillbaka till hemmet och sedan sköts ihjäl, sa åklagaren under rättegången på fredagsmorgonen.

    Doerman ska också ha skjutit pojkarnas mamma i handen, när hon försökte ta vapnet från honom. Det är inte känt om den överlevande dottern också var skadad, eller hur gammal hon är.

    Under förhöret med polisen erkände mannen att han ställt upp pojkarna på gården, och öppnat eld mot dem. Han ska också ha sagt att han planerat morden i flera månader. ”Detta är det överlägset mest sjuka, skrämmande brottet jag har sett”, sa åklagaren Mark Tekulve till domstolen, enligt tv-kanalen WKRC-TV.

    När Doerman fördes in i rättssalen hade han dubbla handklovar och en skottsäker väst på sig.

     

     

    Fler notiser