En prisbelönt professor i USA har sex med sin hund för att varva ner – upptäcks långt ute i skogen av dold viltkamera

    15 juni 2023, kl 13.44

    Det är viktigt med pauser från stressen i livet, det tyckte säkert även den amerikanske prisbelönade professorn Themis Matsoukas, 64 år. Tidigare i år fångade en viltkamera i en nationalskog i Pennsylvania honom iförd strumpor och skor när han roade sig med sin collie, och dessutom filmade sina aktiviteter. Det framgår av en brottsanmälan som Center Daily Times uppmärksammat. Han kunde identifieras genom sin North Face-ryggsäck.

    I tisdags hälsade polisen på hemma hos professorn för att söka igenom bostaden; de sa till honom att han säkert visste vad de letade efter. ”Jag är slut, jag är död”, var svaret. Han bad också utredarna att skjuta honom, och sa ”Jag måste dö.” Enligt uppgifter var förklaringen ”Jag gjorde det för att varva ner.” I hemmet fanns också den collie som fångats på film.

    ”Themis Matsoukas har blivit befriad från sitt ansvar [som professor i kemi], och är tjänstledig”, sa Penn State-skolan senare till tidningen. Hans advokat hade inte mycket att säga på onsdagen, mer än att ”det skulle vara olämpligt att göra några kommentarer just nu.”

    Enligt myndigheterna ska han ha utfört de sexuella handlingarna i skogen sedan 2014.

     

     

    Fler notiser