En attack i Nottingham, England, kräver tre människors liv, och tre andra skadas – en 31-årig man grips

    14 juni 2023, kl 07.19

    Tre personer omkom och tre skadades i centrala Nottingham tidigt i tisdags. Polisen fick det första larmet strax efter fyra på morgonen, och man hittade då två döda personer på gatan. Polisen kallades sedan till en annan incident där en skåpbil försökte köra över tre personer, som nu vårdas på sjukhus. En tredje man har också hittats avliden i området.

    Ett vittne sa till BBC News att han såg en ung man och en ung kvinna bli knivskurna vid fyratiden på morgonen. Han hörde ”hemska, bloddrypande skrik” och tittade ut genom sitt fönster för att se en ”svart kille klädd helt i svart med huva och ryggsäck som brottades med några människor.”

    Ett annat vittne beskrev hur en vit skåpbil stannade bredvid henne när hon var på väg till jobbet, halv sex på morgonen. Föraren körde snabbt iväg när en polisbil närmade sig, och körde då på tre personer.

    Polisen i Nottingham säger i ett uttalande att en 31-årig man har gripits misstänkt för mord; attackerna ses inte som en terroristrelaterad händelse. Premiärminister Rishi Sunak har sagt att han hålls uppdaterad om den ”chockerande incidenten”, och twittrade att ”Polisen måste få tid att utföra sitt arbete.”

     

     

    Fler notiser