En kvinna i Tennessee betalar en mördare på Dark web för att denne skulle döda frun till en man hon tidigare umgåtts med

  7 juni 2023, kl 15.39

  Melody Sasser, Tennessee, tyckte inte om att hennes vän berättade för henne att han skulle gifta sig i höstas. ”Jag hoppas att ni båda faller ner från en klippa och dör”, sa hon till mannen. Sasser står nu åtalad att ha planerat ta livet av mannens fru, med hjälp av en mördare hon hittade på Dark web. Hon hotade också kvinnan via röstförvrängda telefonsamtal från mobiler som inte gick att spåra.

  Enligt domstolsdokument som NBC News tagit del av besökte Sasser en sajt på Dark web som hyr ut mördare. Hon uppgav namnet på den som skulle tas av daga, adressen och en bild på målet för uppdraget. Hon ville vidare att ”det måste se ut som en slump, eller en olycka. Eller växtdroger, vill inte ha en lång utredning. Hon flyttade nyligen in med sin nya man.” Priset var 100 000 kronor, som betalades med bitcoin.

  Men det blev inget mord. Polisen åkte hem till det tilltänkta offret, som namngav Melody som en misstänkt person, och sa att kvinnan och hennes man tidigare brukade vandra tillsammans. Under tiden klagade Sasser på att mordet aldrig blev av någon gång. ”Vad beror förseningen på? När blir det gjort?”

  Melody Sasser greps i maj, och ska upp i rätten för första gången senare denna vecka.

   

   

  Fler notiser