Brittisk läkare bjuder kvinna på kaffe med hans sperma under ett års tid – ställs inför rätta anklagad för sexövergrepp

  7 juni 2023, kl 13.27

  Läkaren Nicholas Chapman, 55 år, kom till domstolen iklädd munskydd och solglasögon. Han står inför rätta åtalad för två fall av försök att få en kvinna att delta i en sexuell aktivitet utan hennes samtycke. Offret chockades när hon hittade något kladdigt i botten på den urdruckna kaffekoppen som Chapman gav till henne.

  Den anonyma kvinnan anmälde allmänläkaren till polisen, och ett laboratorietest bekräftade senare att substansen var ”sperma som var relaterad till läkaren”, meddelar Daily Mail. Mannen greps när han kom till jobbet, och stängdes av när anklagelserna blev kända.

  ”Genom att tillsätta sperma till kaffet försökte han engagera henne i en form av sexuell aktivitet, genom att hon fick i sig hans sperma”, sa åklagaren. Han sa vidare att det påstådda offret började märka något konstigt med hennes kaffe i slutet av 2020, men hade ingen aning om vad det var under nästan ett år.

  Chapman förnekar anklagelserna, och hävdar att han har ett tillstånd som för med sig att han släpper ut sperma när han bajsar, och att en del ”rester” kan ha blivit kvar på hans händer, som han kanske inte tvättade alla gånger. Åklagaren ser det inte som sannolikt, och rättegången fortsätter.

   

   

  Fler notiser