Ingen ser när du bär en vuxenblöja – Taylor Swift-fans vägrar missa en enda låt under konserten, går inte på toaletten

  2 juni 2023, kl 08.03

  Varför gå på toaletten när man betalat tusentals kronor för att uppleva en konsert med Taylor Swift? Inbitna musikälskare avslöjar sina hemligheter på TikTok (var annars?), och om man väl har fått en bra plats är det vuxenblöja som gäller.

  En av de första som gjorde slag i saken, och berättade om det på TikTok, var Katherine som var på konserten i Houston, Texas, meddelar Daily Mail. Hon delade en skärmdump av en Amazon-sida för ett paket LivDry vuxenblöjor. ”Den stress och tid som krävdes för att få Taylor Swift-biljetter – jag använder en vuxenblöja eftersom jag inte missar en minut.”

  Hennes ord fick genklang hos andra på sociala medier, som i överväldigande grad höll med. ”Samma, missar inte en enda sekund.” En annan tillade ”För den summa pengar jag spenderade på konserten. Samma. Jag kanske inte dricker vatten på hela dagen.” En tredje sa ”Det här är smart.”

  En som glatt visar hur man gör rent praktiskt var Madeline Dolaway, som delade ett klipp när hon och hennes vänner gjorde sig redo för en konsert. Vännen som hjälper till frågar ”Varför valde du den mest monstruösa?” Det är ännu oklart hur de som städar toaletterna efter konserten hanterar den stora mängden avfall.

   

   

  Fler notiser