80-årige Joe Biden ramlar på scenen under examensceremoni vid flygvapenakademin – pekar ut sandsäck som skyldig!

  2 juni 2023, kl 11.16

  USA:s president Joe Biden föll på scenen under en avslutningsceremoni vid US Air Force Academy. Händelsen inträffade efter att Biden gratulerat de utexaminerade och skakat hand med dem. Vita huset försäkrade snabbt allmänheten om att presidenten mådde “bra” och bara hade snubblat över en sandsäck. Biden, som för närvarande är 80 år gammal och den äldsta presidenten någonsin.

  Fallet fick publiken att dra efter andan, medan åskådare skyndade sig för att hjälpa överbefälhavaren. Biden fick hjälp upp och satte sig på plats inom några sekunder efter fallet. Han pekade på en svart sandsäck på scenen och indikerade att det var orsaken till hans snubbling. Före incidenten hade Biden hållit ett tal till de nyaste medlemmarna i flygvapnet och rymdvapnet.

  Detta är inte första gången som Biden har ramlat offentligt. Han har tidigare snubblat eller snubblat minst fyra gånger på trappan till Air Force One.

   

   

  Fler notiser