Taylor Swifts nye pojkvän heilar på scen medan han tackar Kanye West – Swift har aldrig varit lyckligare!

  29 maj 2023, kl 10.58

  Det har varit några vilda år för Matty Healy, den frispråkige sångaren i det engelska poprockbandet The 1975. Nu är han tillbaka på löpsedlarna som nye pojkvännen till popmegastjärnan Taylor Swift.

  Vid en konsert några dagar före den internationella minnesdagen för förintelsen i januari gjorde Healy vad som verkade vara en nazisthälsning, vilket snabbt blev viral. Han gjorde gesten medan han sjöng raden “Thank you, Kanye, very cool”.

  “Satir eller inte, det här är oansvarigt och superlamt att göra på scen framför en folkmassa”, skrev en Twitter-användare enligt The Independent. Några dagar senare förvirrade Healy fansen genom att publicera en Instagram-story, utan sammanhang, med en skärmdump av en Wikipedia-artikel med titeln “Lists of Jews”. Artikeln länkar till andra Wikipedia-artiklar som listar kända judar i Hollywood, politik och mer.

  Healy har haft regelbunden närvaro på Swifts Eras Tour och under en spelning i Foxborough, Massachusetts, förra veckan berättade hon för publiken: “Jag har aldrig varit så här lycklig i mitt liv i alla aspekter av mitt liv någonsin. Och jag vill bara tacka er för att ni har varit en del av det.”

   

   

  Fler notiser