En ung man vid McDonald’s i Landvetter körs på under lördagskvällen efter ett bråk – flera åker hem till förarens pappa

  28 maj 2023, kl 14.29

  Strax efter elva under lördagskvällen började två grupper bråka med varandra vid McDonald’s i Landvetter. När det ena gänget tyckte att det var dags att åka därifrån fick flera personer hoppa undan för att inte bli påkörda, skriver polisen på sin hemsida. När polisen anländer är det en upprörd stämning, och två personer hittas skadade.

  ”Det finns uppgifter om att mannen [som körde bilen] själv har blivit utsatt för någon form av misshandel före den här händelsen, som kan vara kopplat till detta”, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson polisregion Väst, till Skånska Dagbladet.

  Kompisar till den påkörde ynglingen blev förbannade och åkte efter fordonet, en jakt som slutade hemma hos den utpekade förarens pappa, meddelar Göteborgs-Posten. Den äldre mannen utsattes då enligt uppgift för våld från någon av de objudna gästerna. ”Efter den incidenten har en man delgivits misstanke om misshandel av normalgraden”, summerar Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

  Föraren kunde senare gripas, och misstänks nu för grov misshandel. Det två händelserna resulterade inte några allvarligare skador.

   

   

  Fler notiser