”Vad är det för mening med en trädgård om du inte har mat?” – brittiska hycklande ekoaktivister attackerar utställning

  26 maj 2023, kl 15.45

  Den pågående trädgårdsutställningen i London fick oväntat besök häromdagen, när tre ekoaktivister traditionsenligt hällde ut brandgult pulver över blommorna och odlingarna, meddelar Daily Mail. Ledaren Naomi Goddard, 58 år, hördes bland annat skrika ”Vad är det för mening med en trädgård om du inte har mat?”

  Till saken hör, menar kritiska personer från allmänheten, att hennes kumpan Rosa Hicks, en 28-årig handikapparbetare från London, hjälper flyktingar med ”terapeutiskt trädgårdsarbete”. Goddard själv påstod i går att hon riskerade att förlora sitt jobb på grund av sina protester. Mysteriöst nog beskrivs hon av protestgruppen som pensionerad.

  Den tredje serieaktivisten Stephanie Golder har tidigare sagt att hon ”tillbringar så mycket tid som möjligt i sin trädgård med att odla mat och blommor”, men det gick bra att förstöra planteringar i trädgårdsutställningen. Hon är för övrigt trött på att behandlas som en brottsling, bara för att hon råkat slå sönder några bensinpumpar.

  En besökare passade på att bevattna de tre kvinnorna, som med sitt brandgula pulver glänste ikapp med solen. För övrigt är Chelsea Flower Show känd för att endast välkomna bidrag som är ekologiskt hållbara.

   

   

  Fler notiser