De kanske var på väg till universitetet? Se videon när en mobb med unga män på cyklar går till attack i Los Angeles

  23 maj 2023, kl 08.18

  En man som körde sin pickup i centrala Los Angeles i torsdags stötte antagligen till en av några tygellösa unga cyklister, som gick till attack. Videofilmer fångade ögonblicket då offret slogs till marken av dem, som sedan stampade och sparkade honom hänsynslöst.

  Incidenten började när cyklisterna hävdade att mannen körde in i en av deras cyklar, meddelar New York Post. Offret, som inte har identifierats, skyddade sitt huvud när de många angriparna gjorde sitt bästa för att misshandla mannen. En av personerna slog också sönder mannens bil med sin cykel.

  Ett vittne som arbetar i en av butikerna nära brottsplatsen sa till tv-kanalen ABC 7 att ungdomarna cyklade på den hårt trafikerade gatan som om de ägde den. ”Det är sex killar på sina cyklar som bara svänger in och ut [i trafiken], vilket är galet.”

  Tv-kanalen KTLA 5 intervjuade ett annat vittne, som säger att bråket såg ut att bryta ut efter att en man i en pickup påstås ha kört på en av cyklisterna. ”Det var då de kunde komma ikapp honom, slog på hans fönster, dunkade på bilen. Han stannade, hoppade ut och blev misshandlad.”

  Butiksägare kunde till slut bryta upp slagsmålet, och alla inblandade i attacken flydde från platsen.

   

   

  Fler notiser