Harry och Meghan påstår att de jagats av paparazzis under två timmars bilfärd – nära ögat flera gånger!

    18 maj 2023, kl 11.40

    New Yorks borgmästare Eric Adams har kritiserat biljakt där prins Harry och Meghan Markle var inblandade genom att säga att det var ganska vårdslöst och oansvarigt.  Paret hävdar att de förföljdes av aggressiva paparazzifotografer i över två timmar, vilket resulterade i flera nära kollisioner med andra förare, fotgängare och två poliser från NYPD. Borgmästare Adams uttryckte oro för polisernas och allmänhetens säkerhet och betonade att New York är en tätbefolkad stad med mycket trafik och fotgängare.

    Hertigen och hertiginnan av Sussex hävdar att förföljelsen kunde ha varit dödlig, eftersom den involverade sex fordon som kördes hänsynslöst och äventyrade alla runt omkring dem. Meghans mamma, Doria Ragland, var också närvarande under händelsen. Paret vädjar nu till medierna att inte visa bilder tagna under jakten, och hävdar att spridningen av dessa bilder uppmuntrar till farliga tillvägagångssätt.

    Borgmästare Adams hänvisade till prinsessan Dianas tragiska död, som dödades i en höghastighetsjakt när hon flydde undan paparazzi 1997. Han kallade händelsen “fruktansvärd” och betonade vikten av att undvika liknande tragedier.

     

     

    Fler notiser