Se videon när en polis i Los Angeles kollapsar i direktsänd tv – blir stucken av arga bin som attackerar alla i närheten

    17 maj 2023, kl 16.23

    En nyhetshelikopter från tv-kanalen Fox 11 råkade få syn på en polis som sprang nedför gatan i ett bostadsområde i Los Angeles, efter att ha misslyckats med att ta skydd i den väntande polisbilen. Han jagades av hundratals synnerligen upprörda bin, vars kupa skadats i samband med en husrenovering.

    I den dramatiska videon ses mannen slå frenetiskt mot insekterna som surrar runt hans ansikte, och han försöker desperat fly från dem. Efter att ha blivit stucken upprepade gånger tappar han balansen, faller till marken och slår huvudet mot asfalten. Kollegan i polisbilen försöker hjälpa till, öppnar dörren men tvingas snabbt stänga den igen. Han ses vifta undan getingar som passade på att ta sig in i bilen.

    ”Det är inte ett normalt beteende för bin att vara så arga att de vill döda dig”, säger Izak Kharrazi från All Valley Honey & Bee, det saneringsföretag som kallats in för att hjälpa till med situationen, till CBS News.

    Polisen spärrade av grannskapet och beordrade invånarna att stanna inomhus med alla dörrar och fönster stängda tills bina tagits omhand. De kom från en stor bikupa i en fastighet som höll på att renoveras. Den skadade polisen fördes till sjukhus.

     

     

    Fler notiser