Skott från slangbella räddar en åttaårig flicka från att bli kidnappad av 17-åring – storebror, 13 år, är dagens hjälte

  15 maj 2023, kl 08.40

  En 13-årig pojke från Michigan hyllas som en hjälte efter att han använde en slangbella för att rädda sin åttaåriga syster från en kidnappare, meddelar New York Post. Den unga flickan var på jakt efter svamp på bakgården i onsdags, när en 17-årig pojke dök upp ur skogen bakom familjens hem.

  Han tog tag i flickan, höll för munnen och försökte sedan dra in henne i skogen, men hon kunde slita sig loss. Den unga flickans äldre bror, 13 år, såg den våldsamma tonåringen från sovrumsfönstret, och gick till attack. Han tog fram sin slangbella, och sköt några skott mot 17-åringen, och började sedan slå honom. Ytterligare en familjemedlem kom till undsättning, och ringde polisen.

  Den efterlyste unge mannen hittades så småningom gömd på en närliggande bensinmack, meddelar nyhetskanalen MLive. Den misstänkte hade synliga sår från slangbellans projektiler, och han omhändertogs av polis. Ynglingen erkände att han planerat att misshandla flickan.

  Trots sin ålder ska han ställas inför rätta som vuxen, anklagad för kidnappningsförsök, försök till misshandel för att göra stor kroppsskada och misshandel.

   

   

  Fler notiser