Men vem är mamman? Robert De Niro, 79 år, blir pappa igen – nu fångas det nya ättelägget för första gången på bild

    11 maj 2023, kl 11.13

    Den ikoniska skådespelaren chockade världen när en tv-reporter från ET Canada frågade hur det var att vara pappa till sex barn, och De Niro svarade att han inte hade sex utan snarare sju barn. Men än får vi inte veta om det är en pojke eller flicka, eller namnet på nytillskottet i familjen.

    De Niro sa senare till Page Six att graviditeten var planerad. I onsdags kunde uppmärksamma pressfotografer för första gången se bebisen när mamman Tiffany Chen gick en barnvagnspromenad i New York. Lillplutten hade lila kläder, och var insvept i en vit filt.

    Chen och De Niro träffades första gången 2015 under inspelningen av The Intern. Årets romans var uppenbar, meddelade Mail Online 2021, när de sågs hålla hand medan de promenerade genom solskenet i södra Frankrike. Vid den tiden var skådespelaren mitt uppe i en bitter skilsmässa med sin numera före detta fru, Grace Hightower.

    Chen har tillbringat många år som kampsportsinstruktör, och röstades vid ett tillfälle fram som årets utmanare i tidningen Inside Kung-Fus ”Hall of Fame”-tävling.

    Sevärda De Niro-filmer: Deer Hunter (1978), Heat (1995), Cop Land (1997), Cape Fear (1991) och bäst av dem alla är förstås Casino (1995). Helgen är räddad.

     

     

    Fler notiser