Äter upp sin egen dotter – en 24-årig mamma i Kenya skyller på låg självkänsla, överlever lokalbefolkningens lynchförsök

    26 april 2023, kl 16.03

    I söndags stannade 24-åriga Olivia Kaserran hemma i sina föräldrars tillfälligt tomma hus i Kitengela, Kenya, tillsammans med sin lilla dotter. På kvällen hörde grannarna bloddrypande skrik, och trodde att någon attackerade familjen. När de skyndade till huset såg de när Kaserran, helt naken, skrek och högg våldsamt i sin dotter med en kökskniv, och styckade hennes kropp.

    När grannarna lyckades bryta upp dörren och ta sig in i huset hade flickan redan förlorat livet. Huset hade vänts upp och ner, och möblerna var förstörda. Kaserran sägs inte bara ha skurit kroppen i bitar, utan höll också på att äta sin dotters inälvor.

    Lokalbefolkningen försökte lyncha mamman, men hon överlevde och fördes till sjukhus. Innan polisen förde bort henne i handbojor till polisstationen fick nyhetssajten Nation Africa en intervju med Kaserran. ”Jag hatar mig själv. Jag lider av låg självkänsla och det är därför jag dödade mitt barn. Jag har gått igenom mycket med min dotter.”

    Benson Mutia, ansvarig brottsutredare hos polisen i Kitengela, säger till Nation Africa att ”Det är en bisarr incident. Vi kommer att förhöra henne för att fastställa motivet till mordet. Vi vill också veta om mordet var överlagt.”

     

     

    Fler notiser