Amerikansk transsexuell man i video: ”Om du hindrar mig från att gå på damtoaletten, så är det det ditt sista misstag”

    24 april 2023, kl 16.55

    Den amerikanske transaktivisten Tara Jay la nyligen upp ett klipp på TikTok, där den biologiske mannen, som identifierar sig som kvinna, var väldigt tydlig. Hon hotade alla som försöker hindra henne från att använda damtoaletter, meddelar Fox News. Om någon gör det, ”så kommer det att vara det sista misstaget du någonsin gör.” Jay fortsatte: ”Detta är en uppmaning till handling. Beväpna dig. Gå ut och köp en pistol, lär dig hur man använder den.”

    ”Detta är bara ytterligare ett exempel på en biologisk man som känner sig modig nog att invadera kvinnors utrymmen med ’självidentitet’ som argument, och hotar kvinnors säkerhet utan någon rädsla för konsekvenser”, säger Oli London till Fox News.

    London, som levde som en koreansk kvinna innan han avbröt behandlingen från man till kvinna, säger vidare att ”Vi kan inte fortsätta tillåta att kvinnor utsätts för fara av män i genusideologins namn. Nog är nog, skydda kvinnors utrymmen.”

    Samtidigt har ett lagförslag, Fairness in Women’s Sports Act, lagts fram till senaten. Det är tänkt att skydda kvinnoidrotten genom att förhindra biologiska män från att tävla i damsporter. Kritiker säger att det hindrar transpersoner från att tävla.

     

     

    Fler notiser