No, never, forget about it – britter som är ute efter en sexdocka som liknar prinsessan Diana får hitta på något annat

    20 april 2023, kl 10.10

    Det finns produkter för det mesta, till exempel sexdockor för kvinnor och män som vill ha något extra på lut i garderoben. Varför inte en Tom Hardy- (Peaky Blinders) eller en Meghan Markle-docka (amerikansk hemmafru)? Nja, säger den kinesiska tillverkaren Inferno Dolls. Alla önskemål kommer inte att uppfyllas.

    ”Vi får regelbundet förfrågningar om prinsessan Diana, särskilt efter den senaste tv-serien The Crown, men vi skulle aldrig vilja riskera att anklagas för att solka ner hennes minne”, säger företagets vd Ben Stroud, i en intervju Lad Bible uppmärksammat. ”I grund och botten är jag en rojalist.”

    Men den som vill ha en Mad Max/Tom Hardy redo för action kan nog få sin önskan uppfylld. ”Jag antog att han skulle vara populär i Storbritannien, men amerikaner och asiater älskar honom också”, fortsätter Stroud. ”Kunderna vet att vi kan tillhandahålla skräddarsydda unika dockor, så det inte skulle förvåna mig om vi får en beställning på en överviktig Tom Hardy, vi skulle kunna kalla honom Tom Lardy.”

    Att köpa sig en egen kändiskopia att ha som sängvärmare går lös på 120 000 kronor, men de går också att hyra i tre dagar för 7 000 kronor. Oklart om batterier ingår.

     

     

    Fler notiser