Ett indiskt par hugger av sina huvuden med en giljotin; rullar direkt in i ett eldaltare som en sorts människooffer

    18 april 2023, kl 10.04

    En indisk man och hans fru begick självmord i helgen genom att halshugga sig själva. ”Paret förberedde först ett eldaltare innan de lade sina huvuden under en giljotinliknande mekanism som hölls uppe av ett rep. Så fort de släppte repet föll det knivskarpa metallbladet ner och skar av deras huvuden, som rullade in i elden”, säger polisen till Hindustan Times.

    Paret har två barn, föräldrar och andra släktingar som bor nära byn Vinchhiya i nordvästra Indien. Parets barn, en dotter på 12 år och en 13-årig son, hittade sina huvudlösa föräldrar när de kom hem efter att ha besökt sin farbror, dit de skickats av föräldrarna dagen innan. Enligt familjemedlemmar hade paret bett varje dag under det senaste året.

    Polisen i Gujarat har delat en lätt maskerad bild av det makabra fyndet

    Ett självmordsbrev hittades på platsen, där paret skrev att de tog livet av sig på eget bevåg, och att ingen kunde klandras, meddelar The Times of India. Mannen insisterade på att han litar på sina bröder, och att hans svärföräldrar aldrig tillrättavisat honom. Det gifta paret uppmanar också sina släktingar att ta hand om föräldrarna och barnen.

    Polisen undersöker nu om självmordet grundar sig i vidskeplighet eller svart magi.

     

     

    Fler notiser