Vilken vild video! Kontroversiell colombiansk ölmagad borgmästare ses dansa naken på nattklubb – ”spriten var förgiftad”

    15 april 2023, kl 09.17

    Det är kul att ha roligt, men man bör undvika att ta av sig kläderna om man är på en nattklubb och sedan börjar dansa, i alla fall om man inte tillhör underhållningsdetaljen. Det blev den gladhattade colombianske borgmästaren Martín Alfonso Mejía Londoño varse, när han underhöll gästerna, meddelar El Colombiano.

    Det var tidigt på morgonen natten mot påskafton i förra veckan som polisen fick hjälpa till att avlägsna borgmästaren i Calima El Darién från en av stadens nattklubbar. Något berusad dansade han till den glada rumbamusiken; det var så varmt att han tog av sig kläderna och gjorde helikoptern. Det ungefär då som han hjälptes ut ur lokalen.

    Mejía Londoño testades positivt för bensodiazepin, eller ”benzo” som sakkunniga kallar det, men hans rådgivare sa att klubbens alkohol måste ha varit förgiftad. ”Om spriten var förgiftad, varför hade inte andra människor som druckit samma sak det beteendet?”, kommenterade klubbens ägare, Juan Benítez.

    En utredning pågår, och möjligen väntar disciplinära åtgärder Mejía Londoño. Han uppmärksammades också 2022, när han gick upp på en konsertscen, tog mikrofonen från sångaren, bad att få tequila och ”uttryckte sig vulgärt” mot publiken.

     

     

    Fler notiser