En kvinna i Honduras kunde inte sova för att något ”extremt konstigt” fanns i hennes slida – läkarna blev förbluffade

    9 april 2023, kl 16.19

    Den kvinnliga patienten, som gärna vill vara anonym, kom till kliniken i Honduras och klagade över att hon kände sig ”extremt rastlös, överspänd och svettig”, skriver nyhetsbyrån Jam Press. Hon hade heller inte kunnat sova den föregående natten, och sa att det kändes som att något ”extremt konstigt” fanns i hennes slida.

    Läkarna som behandlade kvinnan i Tegucigalpa, Honduras huvudstad, sa att de tidigare hanterat kondomer och sexleksaker som fastnat i patienternas mer privata kroppsdelar. Men det här var något helt annat. ”När jag förde in spekulumet kunde jag se att det var en insekt. Faktum är att jag var tvungen att ta ut något så konstigt som en kackerlacka”, säger Marco Cálix, gynekolog.

    Det var oklart hur kackerlackan tagit sig in i kvinnans kropp, eller hur länge den funnits där. Cálix sa att kvinnan var från ett ”lantligt område” och att kackerlackan redan var död när den befriades från sitt gömställe.

    Cálix, som för övrigt har nästan 400 000 följare på TikTok, uppgav inte om patienten ådrog sig någon skada, eller om hon behövde någon behandling efter prövningen. Han tillägger att man inte ska dra sig för att kontakta en läkare vid besvär i underredet.

     

     

    Fler notiser