Pappa i Florida slänger sin döde son i vattnet efter att ha dödat mamman – kroppen hittas sedan i en alligators käftar

    4 april 2023, kl 13.18

    I torsdags hittades Pashun Jeffery, 20 år, mördad i sin lägenhet. Hennes tvåårige son saknades, liksom barnets far, meddelar CNN. Dagen efter hittades pojken död, när polisen upptäckte en alligator bara ett par kilometer från lägenheten där mamman dödades.

    Pojkens kropp fanns i alligatorns käftar, och efter att polisen avfyrat ett skott släppte den taget om sitt byte. ”Vi ville inte hitta honom på det här sättet, men vi kan åtminstone låta familjen få ett avslut”, sa polischefen Anthony Holloway på en presskonferens i fredags.

    Det var Jefferys familj som hittade henne, och de såg blod redan ute på trottoaren. De fann sedan henne död i badrummet, med över 100 sår efter en brutal knivattack. ”Ett blodigt fingeravtryck på en flaska med rengöringsmedel hittades under en säng på brottsplatsen”, enligt polisens rapport. ”Ett blodigt skoavtryck med ett ’Gucci’-emblem fanns på badrumsgolvet där offret upptäcktes.”

    Polisen tror att den nu gripne pappan Thomas Mosley, 21 år, dödade sin son innan han slängde kroppen i vattnet. Mosley hade ”skärsår i händer och armar, som stämmer överens med de skador som orsakas av att man halkar under en knivattack”, enligt polisen. Alligatorn avlivades.

     

     

    Fler notiser