Australisk kvinna har två vaginor; använder en för porr, en för sin man – drar in 140 000 kronor i veckan på OnlyFans

    3 april 2023, kl 18.13

    Efter år med smärtsamt sex och problem med att sätta in tamponger fick till slut 31-åriga Evelyn Miller, från Australiens guldkust, en korrekt diagnos. Det sällsynta tillståndet gav henne en dubbel livmoder, två uppsättningar äggstockar och två slidor – och de är alla fullt fungerande.

    Miller säger till Mail Online att hon först 2005 märkte att något var ”fel”, efter att ha kämpat för att sätta in en tampong ”på den plats där du vanligtvis hittar din vagina”. Hon fick senare reda på att det berodde på att hennes urinrör är ”lägre än vanligt”, och att hennes två slidor är placerade på vardera sidan. Tillståndet tros drabba 0,3 procent av alla kvinnor.

    Miller säger vidare att hennes diagnos gav henne ett nytt liv, och trots tillståndet har hon nu två barn. Tidigare arbetade hon som eskort, men har gått över till att skapa innehåll på OnlyFans och PornHub. Inkomsterna landar enligt uppgift på 140 000 kronor i veckan. ”OnlyFans har hjälpt mig att äntligen omfamna mitt tillstånd.”

    Trots att hon är gift ser Miller inte det som ett problem, eftersom hon har ”en vagina för arbete och en annan för lek”.

     

     

    Fler notiser