En kvinna i Virginia dödar sina båda döttrar för att hämnas på exmaken – han ville flytta därifrån med en av flickorna

  29 mars 2023, kl 09.36

  I förra veckan dömdes den 37-åriga Virginia-bon Veronica Youngblood för att ha dödat sina två döttrar, 2018, meddelar The Washington Post. Enligt åklagaren köpte mamman en pistol nio dagar innan morden, och gav barnen sömntabletter för att de skulle vara försvarslösa när hon sköt dem. Ett av barnen lyckades ringa till polisen och berättade att hennes mamma skjutit henne, men flickan avled senare på sjukhuset.

  Under tiden dottern talade med polisen ringde Youngblood sin exmake, och berättade för honom att hon skjutit deras barn, och att hon hatade honom. Enligt åklagaren dödade mamman barnen då pappan två dagar innan morden sagt till henne att han skulle flytta till Missouri med den yngre flickan.

  Försvararen hävdade att kvinnan, ursprungligen från Argentina, växte upp i fattigdom, och att hon tvingades försörja sig som sexarbetare när hon 16 år gammal blev gravid med den första dottern. Det var så paret träffades, och de fick några år senare en dotter tillsammans.

  Youngblood har tidigare erkänt dådet, men sa då att det skedde på grund av psykisk ohälsa. Dom meddelas vid ett senare tillfälle.

   

   

  Fler notiser