En tandborste räcker för att fly från ett fängelse i Virginia: två män gräver hål i väggen, fångas när de äter pannkakor

  26 mars 2023, kl 17.38

  Det var natten mot tisdag som två fångar bestämde sig för att lämna fängelset i Virginia, efter att ha utnyttjat en brist i konstruktionen av fängelsets yttervägg, rapporterar nyhetskanalen WTKR. De grundade med en tandborste, som de sedan försedde med någon form av metallföremål. Det tog säkert ett tag att skrapa sig igenom väggen, men de lyckades till slut.

  Väl ute i friheten var det dags för litet krubb som belöning, och efter drygt två timmars promenad kom de fram till snabbmatsrestaurangen IHOP. Det är oklart vad de beställde, kanske var det en laddning ”New York Cheesecake Pancakes” som lockade (blott 890 kalorier, dryck och lönnsirap tillkommer). Polisen hämtade upp dem klockan fyra på morgonen; de fick åka bil tillbaka till fängelset.

  Det båda rymlingarna, John Garza och Arley Nemo, har gästat fängelset sedan i slutet av 2022, dömda för domstolstrots, att inte träffat sina övervakare, kreditkortsbedrägeri, kreditkortsstöld, förfalskning, innehav av inbrottsverktyg och grov stöld.

  Återstår att se vad som servas till frukost i fängelset, men det är troligen inte några högkaloripannkakor.

   

   

  Fler notiser