Norske Marius Gustavson kastrerar andra män, filmar allt – inför rätta i London; har själv kapat bort kuken och ett ben

  24 mars 2023, kl 14.38

   

  Penis? Bort med den. Bröstvårtor är överskattade, och det räcker med ett ben. När den 45-årige britten Marius Gustavson, ursprungligen från Norge, kom till en domstol i London i går onsdag skedde det medelst rullstol, meddelar The Guardian. Han och kumpanen Peter Wates, 65 år, står tillsammans med flera andra åtalade för 29 fall av vållande till kroppsskada.

  Gustavson ska tillsammans med åtta andra personer ha utfört extrema kroppsförändringar, inklusive borttagning av penis och testiklar. Allt filmades, och lades sedan under sex års tid upp på den webbplats han drev. Prenumeranter betalade gärna för att se innehållet; intäkterna landade på drygt två miljoner kronor.

  Alla de påstådda offren sägs ha varit en del av en subkultur där människor frivilligt genomgår extrema kroppsförändringar, i det här fallet togs bland annat penis och testiklar bort. Gustavson själv har numera bara ett ben och en bröstvårta, men ingen penis.

  De totalt nio personerna står åtalade för 29 brott, bland annat för att ha utfört ingreppen, sålt avlägsnade kroppsdelar, konspiration och spridning av oanständigt material.

   

   

  Fler notiser