Våldsam video: Tekashi 6ix9ine får storstryk på gymmet – hämnd för utpressning, barnporrbrott eller kvinnomisshandel?

  23 mars 2023, kl 12.06

  Rapparen Tekashi 6ix9ine (Daniel Hernandez), som sålt platina, återhämtar sig nu efter att ha fått stryk av ”tre eller fyra ligister” på toaletten i gymmet där han tränar, enligt New York Post. Det skedde i tisdags, i Florida, och handgemänget ska ha börjat i bastun.

  ”Han försökte slå tillbaka”, sa rapparens advokat Lance Lazzaro till NBC News. ”Personalen hörde tumultet, och förövarna flydde”. Den 26-årige Daniel Hernandez fördes till sjukhus för att plåstras om. Men Hernandez har uppmärksammats tidigare. Enligt Page Six slängdes han ut från ett baseballstadion i Miami, efter att ha fyllnat till och börjat bråka. I januari kastades han ut från en restaurang, kraftigt berusad, där han hällde flaskor med tequila i gästernas munnar.

  Han dömdes tidigare till decennier fängelse för utpressning och olaga vapeninnehav, men efter att ha angett sina gängmedlemmar mildrades straffet. Rapparen har tidigare också avskedat hela sitt team på grund av påstådda samarbetssvårigheter. Han har erkänt att han misshandlat sin tidigare flickvän. Som 18-åring dömdes han för att ha utnyttjat en 13-årig flicka för sexuell posering.

   

   

  Fler notiser