Video: Inte som PostNord – rutinerad Amazon-förare i North Carolina lämnar över paket till polis som deltar i belägring

  22 mars 2023, kl 12.58

  När en paketleverans från Amazon ska fullbordas är avspärrningar och polisens insatsstyrkor bara hinder som ska övervinnas. Så resonerade antagligen föraren i North Carolina i går, när han kolugnt passerar blinkande polisbilar, går fram till en av poliserna utanför en omringad byggnad och lämnar över paketet.

  Ett vittne som filmade händelsen kunde sedan se hur mannen lugnt går tillbaka, vänder sig om och tar en bild för att bekräfta leveransen och sedan ger sig av för nästa paketleverans, meddelar Daily Mail. Filmen visar också att polisen som tog emot paketet lämnade det till en kollega, som förmodligen gav det till den som väntade på försändelsen.

  Filmen lades upp på TikTok och blev snabbt viral – en av de som kommenterade händelsen skrev att föraren nog var ”Mer rädd för Jeff Bezos [Amazons grundare och tidigare vd] än att bli tagen av polisen.”

  Amerikanska Amazon har en tydlig leveransgaranti: ”Om vi ​​tillhandahåller ett garanterat leveransdatum och ett leveransförsök inte görs senast detta datum, så kommer vi att återbetala alla fraktavgifter som är kopplade till den beställningen.”

   

   

  Fler notiser